Miercuri, 22 Mai 2019

FESTIVALUL CRIZANTEMA DE AUR ÎȘI SCHIMBĂ LOCAȚIA

Festivalul ”Crizantema de Aur” a devenit o adevărată tradiție la Târgoviște și un eveniment care adună, anual, iubitorii de romanțe.

Zeci de ani, festivalul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, însă anul acesta, se pare că va fi organizat la Teatrul Tony Bulandra din municipiul Târgoviște.

Motivul schimbării locației nu se cunoaște până în acest moment, însă se pare că această decizie ar fi fost luată din cauza numărului tot mai mic de participanți la eveniment.

Festivalul este considerat o emblemă a muzicii româneşti şi un simbol al culturii şi valorilor autohtone. Pe parcursul edițiilor care au avut loc până acum, personalităţi de marcă au onorat scena acestui festival ca invitaţi, începând cu artista poporului Ioana Radu, Ileana Sărăroiu, Angela Moldovan, Gică Petrescu, Paraschiv Oprea, Ion Luican, Alexandru Arşinel şi Stela Popescu, Loredana Groza. Crizantema de Aur este un festival care, de-a lungul timpului, a promovat valorile româneşti şi cultura muzicală autohtonă. Actori de renume au trecut pe această scenă ca prezentatori: Ilinca Tomoroveanu, Traian Stănescu, Silviu Stănculescu, Mircea Albulescu, Eusebiu Ştefănescu, Natasa Rab, Adrian şi Adriana Titieni, Ştefan Velniciuc, Alexandra Velniciuc şi Adrian Păduraru.

Pentru anul acesta, și-au anunțat deja prezența Stela Enache, Marina Voica și Alexandru Jula.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan