Vineri, 19 Aprilie 2019

Vizita la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Targoviste

Astazi, am facut o vizita la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Targoviste, unitate de invatamant in cadrul careia, temporar, isi vor desfasura activitatea Gradinita nr. 15 si Cresa „Spiridus”, institutii ale caror locatii fac obiectul unor ample programe de reabilitare si modernizare.

Precizez ca vara trecuta, administratia locala targovisteana a realizat la acest liceu lucrari ample de reabilitare, lucrari care au vizat atat salile de clasa cat si cantina, sala de sport, terenul de sport, aleile, spatiul verde, etc.

Asiguram atat parintii, cat si cadrele didactice, ca au fost luate toate masurile astfel incat copiii sa beneficieze de conditii optime, iar activitatea sa nu aiba de suferit, lucru pe care l-am verificat personal.

Multumim intregului corp didactic targovistean si, in egala masura, parintilor, pentru intelegerea de care dau dovada in aceasta perioada in care trebuie sa depasim inconvenientele mutarii intr-un alt spatiu de invatamant, in contextul in care, nu mai putin de 12 unitati de invatamant targovistene, vor intra anul acesta in reabilitare, in cadrul celui mai amplu program de modernizare implementat vreodata la nivelul infrastructurii educationale a orasului nostru.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan