Vineri, 22 Martie 2019

Construcţia mall-ului de la Târgovişte pe drumul cel bun

Veşti bune! În curând, demarează construcţia mall-ului la Târgovişte. Ieri, conducerea firmei P.K. GRIZZLY SRL a solicitat Primăriei Târgovişte eliberarea autorizaţiei de construcţie necesară pentru demararea lucrărilor la centrul comercial de tip mall, care se va construi pe terenul fostei unităţi militare de la Gară.

Reprezentanţii firmei P.K. GRIZZLY SRL şi-au luat angajamentul în faţa autorităţilot locale şi judeţene că în cel mai scurt timp vor da startul lucrărilor de construcţie a centrului comercial, iar până la sfârşitul anului mall-ul va fi gata pentru inaugurare.

„Am avut, la începutul acestei săptămâni, o întâlnire cu cei care vor construi mall-ul, cred că a fost o discuţie lămuritoare pe toate aspectele. Aştept, din zi în zi, să depună cerere pentru eliberarea autorizaţiei de construcţie. A fost prezent d-ul Alin Manole, vicepreşedinte CJD, dar şi responsabilii de la Direcţia de Investiţii… Am avut o discuţie fructuoasă, spun eu, şi cred că în luna decembrie 2019, în municipiul Târgovişte, vom avea un complex comercial extraordinar de util şi de frumos. Se mai discută în momentul de faţă de termenul exact în care va fi finalizat drumul de acolo, care face legătura între B-ul Regele Carol şi B-ul Petru Cercel. Lucrarea de canalizare este finalizată şi se va face recepţia săptămâna viitoare. Eu cred că cei de la mall se vor apuca de lucru, poate chiar anul acesta, dacă vremea va permite. Este una dintre cele mai mari investiţii private făcute în municipiul Târgovişte şi este chiar utilă, în condiţiile în care cu toţii mergem la Ploieşti”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan