Joi, 13 Decembrie 2018

Condiții decente pentru locuitorii din Romlux, graţie unui proiect al Primăriei Târgovişte

Se anunţă vremuri bune pentru locuitorii cartierului Romlux din Târgovişte. Primăria a accesat un proiect în valoare de 19 milioane de lei din surse nerambursabile, care prevede dezvoltarea comunităţii marginalizate.

“În cadrul Programului Operaţional Capital Uman, Obiectivul specific 4.1, administraţia locală târgovişteană va implementa un proiect care vizează dezvoltarea comunităţii marginalizate “Romlux”. Concret, este vizat un grup ţintă de 570 de persoane, care vor beneficia de diferite forme de sprijin, mergând de la reabilitarea locuinţelor (194 de persoane), până la includerea în cadrul unor programe de after school (96 de copii).

Proiectul mai presupune subvenţii acordate angajatorilor, seturi de analize gratuite, servicii de îngrijire la domiciliu, acordarea de kit-uri medico-sanitare, finanţarea unor planuri de afaceri, cursuri de calificare, etc.

Astfel de proiecte urmează să fie implementate şi în alte zone marginalizate ale municipiului Târgovişte”, a precizat edilul Cristian Stan.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan