Luni, 17 Iunie 2019

Despărţire-şoc! Daniel Micu pleacă de la Unirea Răcari. „În viață, lucrurile au început, dar și un sfârșit”

Ionuț Parghel

Unirea Răcari rămâne în această iarnă fără delegat! Aventura lui Daniel Micu la formația din sudul județului se încheie după un an și jumătate. Acesta a lăsat de înțeles pe contul său de Facebook că a spus adio clubului din Răcari.

“Cum în viață, lucrurile au început dar și un sfârșit, începând cu data de astăzi (ieri, 08.01. 2019), Daniel Micu nu mai are nici o treabă cu clubul Unirea Răcari. Voi păstra amintirile frumoase în inima mea. Sunt foarte bucuros că am ajutat la promovarea echipei din Liga a 5-a în Liga a 4-a. Doresc ca aceia ce vor să fie în conducerea acestei frumoase echipe să o păstreze în Liga a 4-a pentru că suporterii Răcariului și tradiția merită respectate”. 

Daniel Micu a ajuns în conducerea Unirii în vara lui 2017, după desființarea lui Dentaș Tărtășești, fostă campioană a Dâmboviței. În acea vară, Micu a fost însoțit la Răcari de mai mulți jucători de la Tărtășești. Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă delegatul se va despărți de Unirea pentru că în vara anului trecut acesta a spus același lucru după un scandal și în cele din urmă a continuat la Răcari în aceeași postură! 

Mai mult de atât, Daniel Micu lasă de înțeles că dacă va mai intra vreodată în fotbal o va mai face doar la Bâldana, localitatea sa natală. Unirea Răcari și-a exprimat la începutul sezonului dorința de a aspira la titlul de campioană județeană.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan