Sambata, 25 Mai 2019

Spitalul – Young Boys, semifinala Cupei României, faza județeană

Cele două echipe s-au întâlnit în semifinala Cupei României, faza județeană, pe o vreme perfectă pentru fotbal! 19 ° Celsius și șansele 0 de precipitații au permis o partidă frumoasă, cu ritm rapid, în care ambele formații au căutat jocul precis. Primele zece minute au fost mai echilibrate în teren cât și pe tabelă, urmând ca până la pauză, Young Boys să preia conducerea și să ducă scorul la 3-1. După ce s-au schimbat terenurile la pauză, aveau să vină și golurile, 6 la număr. Scorul final a fost 8-2 iar cei de la Spitalul (Liga Companiilor) au încercat să țină piept prin Lețu și Didă celor de la Young Boys, puternica echipă din Superliga Bergenbier. Florin Anton, experimentatul antrenor, a reușit să aducă un plus mare de formă la echipă într-un timp foarte scurt. 

Se lucrează intens la antrenamente, tactic și fizic, iar rezultatele sunt vizibile. După acest meci, am aflat finalistele Cupei, Tiv se va duela cu Young Boys și vă invitam la un meci frumos, în care sperăm că va prima fair play-ul și spectacolul!

Componența Young Boys:

Tică / Pătru Dragoș, Bălașa Daniel, Nedelea Adrian, Zidăroiu Marius, Pahonțu Sorin, Șerban Cătălin, Enescu Bogdan, Dinu Bogdan, Rusu George, Penescu Marius. Antrenor: Anton Florin.

Au marcat: Bălașa Daniel (2), Pătru Dragoș (2), Șerban Cătălin (1), Zidăroiu Marius (1), Nedelea Adrian (2)

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan