Marti, 26 Martie 2019

CSM Târgoviște, joc infernal cu Olympiacos Pireu în returul optimilor din Challenge Cup. Ciprian Prisăcaru: “Ne dorim o atmosferă explozivă în tribune”

Ionuț Parghel

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va juca mâine seară cel mai important meci din actuala ediție a Challenge Cup. Pe teren propriu, de la ora 18.00, formația dâmbovițeană va înfrunta pe Oympiacos Pireu, în manșa retur al optimilor de finală. Duelul dintre cele două echipe va fi unul de totul sau nimic, iar învingătoarea se va califica în sferturile de finală ale întrecerii.

Cum târgoviștencele iau în calcul calificarea în noul tur, Millagros Collar et comp. țintesc doar victoria în fața puternicului adversar. Mai mult de atât, dâmbovițencele pornesc cu prima șansă la calificare, după ce în meciul tur s-au impus cu 3-2.

“Suntem pregătiți pentru acest joc”                          

Conducerea executivă a clubului târgoviștean este și ea încrezătoare într-un succes al sportivelor antrenate de Guillermo Naranjo, dar în același timp lasă de înțeles că principalul atuu al CSM-ului în acest joc va fi aportul publicului. “Acest joc va fi cel mai important pentru noi în acest sezon. Mă aștept la o susținere puternică din partea fanilor. Mă aștept să vină peste 1 500 de spectatori la sală. Nu va fi doar un meci al echipei de volei ci și unul al târgoviștenilor pentru că această echipă reprezintă întreaga comunitate târgovișteană. Sunt sigur că va fi un joc echilibrat. Din ce cunosc eu, obiectivul principal al echipei din Grecia se leagă de prezența în cupele europene. Chiar dacă Olympiacos își dorește mult calificarea în sferturi, am încredere în echipa noastră că ea va fi cea care va merge în sferturi. Suntem pregătiți pentru acest joc. Diferența o va face faptul că jucăm acasă și publicul poate fi factorul determinant. 

Fetele nostre își doresc să aibă parte de o atmosferă explozivă din tribune, care să le împingă de la spate spre o calificare istorică în sferturile Challenge Cup. Victoria obținută de noi la Pireu este un avantaj firav. Nouă ne trebuie victoria pentru a ne califica. O să luptăm cu toate forțele pentru calificarea în sferturi. Facem apel către suporteri că avem nevoie mai mult ca niciodată de ei”, ne-a declarat Ciprian Prisăcaru, președintele clubului târgoviștean. Dacă va trece de Olympiacos Pireu, CSM va înfrunta în sferturile Challenge Cup învingătoarea duelului dintre Aesch Pfeffingen (Elveția) – Știința Bacău. În meciul tur dintre cele două formații, echipa băcăuană s-a impus cu scorul de 3-2. Așadar, nu ar fi exclus ca în noua fază a întrecerii continentale să vedem o dispută 100% românească, între CSM Târgoviște și Știința Bacău.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan