Marti, 26 Martie 2019

CSM Târgovişte, duel de foc astăzi cu Alba Blaj. Erin Fairs: „Putem câştiga”

Ionuț Parghel

Pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor urma opt zile de foc! Formația dâmbovițeană va înfrunta în această perioadă pe CS Volei Alba Blaj (în Divizia A1), Olympiacos Pireu (în optimile Challenge Cup) și pe Știința Bacău, în Divizia A1.

Primul joc din această „triplă” infernală va fi în această după-amiază, împotriva lui CS Volei Alba Blaj. Disputa cu campiona en-titre a României are loc în Sala Sporturilor din Târgoviște, de la ora 18.00.  Pentru a vedea exact care e starea de spirit a târgoviștencelor înaintea duelului cu Alba Blaj, dbonline.ro a relizat un interviu cu Erin Fairs, principala marcatoare a CSM-ului din acest sezon.

Rep: Erin, cum vezi duelul cu Alba Blaj, ce contează pentru etapa a 14-a a campionatului?

Mâine (nr. astăzi) trebuie să fie un joc disputat între două echipe de luptă. Va fi un meci foarte important pentru noi deoarece suntem o echipă de top. Dorim să ne luăm revanșa după înfrângerea suferită în tur la Blaj. Atunci am început bine, dar nu am putut termina la fel.

Rep: Poate învinge CSM pe Alba Blaj?

Cunoaștem că Alba Blaj este o echipă foarte puternică, dar cred că putem câștiga dacă vom avea alături de noi suporterii și dacă toată echipa noastră va fi într-o dispoziție bună de joc.

Rep: Cum poate surprinde CSM-ul campioana României?     

Putem câștiga acest joc servind bine, atacând în forță, și de asemenea, jucând ca o mare echipă.

Rep: Cât de mult va conta aportul publicului în acest joc pentru CSM?

Va fi minunat să fim susținute din tribune pentru astfel de meciuri, pentru a ne creea un avantaj din propriul teren, așa cum și Alba Blaj a beneficiat de acest lucru pe terenul lor. Suporterii ne dau încredere, iar noi cu siguranță nu-i vom dezamăgi.

Rep: Pe ce loc crezi că poate termina campionatul CSM?   

Mai sunt multe meciuri de jucat. Cred cu tărie că echipa noastră își va îndeplini fără probleme obiectivul de a termina pe podium. Noi ne dorim să terminăm cât mai sus posibil.

Americanca Erin Fairs a ajuns la CSM Târoviște în luna iulie a anului trecut. Până să îmbrace tricoul echipei dâmbovițene, aceasta a mai evoluat pentru Maltepespor Istansbul (Turcia), Polluelas Aibonito (Puerto Rico) sau Engelholm (Suedia), unde cu cea din urmă are în palmares și un titlu de campioană.

Înaintea duelului de astăzi, CSM Târgoviște se află pe locul 3, cu 29 de puncte acumulate, iar CS Volei Alba Blaj ocupă poziția a doua, cu 33 de puncte strânse în 13 jucate în acest campionat.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan