Vineri, 22 Martie 2019

Electrocasnice Arctic angajează. Anunţul postat pe reţelele de socializare

Electrocasnice Arctic, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa a dat startul angajărilor pentru fabrica de la Ulmi, care se va deschide în 2019. Potrivit unui anunţ postat pe Facebook, Arctic recrutează Analist Date pentru nouă fabrică de la Ulmi, Dâmboviţa.   

Ce responsabilităţi va avea:   

- Va fi responsabil cu importul, filtrarea, transformarea, validarea, agregarea şi analiza informaţiilor din surse variate, cu scopul de a obţine concluzii referitoare la decizii de afaceri şi de bune practici.   

-- Responsabilităţile adiţionale includ pregătirea prezentărilor, graficelor şi rapoartelor.   

Cerinţele postului:   

-- Expertiză tehnică în modele de date, design baze date, extragerea datelor şi tehnici de segmentare; 

-- Familiarizat cu cel puţîn unul dintre următoarele: 

-Baze de date: Excel, SQL, Tableau/Qview, Power BI -Statistică: Python, R, SPSS/SAS, Tableau 

-Limbaje programare: Hadoop, Hive, Java Script, C++, Amazon Cloud 

-- Abilităţi analitice: lucrul cu cantităţi mari de date şi analiză acestora din perspectiva obţinerii unui rezultat; 

-- Abilităţi de comunicare: prezentarea concluziilor rezultate şi uşurinţă în transmiterea ideilor complexe; 

-- Atenţie la detalii: lucrul cu date precise, trenduri şi date, dar şi corectitudine în analiză şi în extragerea concluziilor; 

-- Absolvent de inginerie/ informatică de afaceri sau echivalentul expunerii industriei IT sau analizei de bussiness; De asemenea, Arctic recrutează tehnicieni de mentenanţă electrică şi mecanică. Se cer doar studii medii, cunoaşterea limbii engleze (opţional), abilităţi de rezolvare a problemelor, spirit de iniţiativă, autonomie şi flexibilitate.   

Scările de bloc din Târgovişte au început să fie împânzite de anunţuri de angajare. Potrivit informaţiilor tipărite, persoanele care vor fi angajate vor avea în responsabilitate mentenanţa liniei de producţie automatizată, a preselor de injecţie şi a sistemelor de depozitare şi manevrare. De asemenea, vor acorda suport pentru instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor de producţie.   

Angajatorul mai precizează că experienţa anterioară în lucrul cu maşini cu comandă numerică, cum ar fi maşina de electroeroziune, maşina de frezat, strung şi maşina de rectificat, este ideală. Pentru toate acestea, firma turcească oferă disponibilitate de a lucra în 3 schimburi, pachet salarial atractiv, la care se adaugă sporuri, prime anuale, beneficii acordate pentru evenimente deosebite, tichete de masă în valoare de 300 lei şi pachet gratuit de analize medicale anual. 

Cel mai mare angajator în judeţ   

Dacă în urmă cu doi, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte era cel mai mare angajator din Judeţul Dâmboviţa, acum primul loc este ocupat de cel mai mare producător de electronice şi electrocasnice din România, Arctic, aflat în plină expansiune.   

1. ARCTIC, cu 2.895 de angajaţi, însă compania a anunţat ITM Dâmboviţa că este în plin proces de recrutare de forţă de muncă pentru viitoarea fabrică ce se va construi la Ulmi. 

2. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu 2.158 de angajaţi 

3. Combinatul de Oţeluri Speciale – COS (fost Mechel) – 1.260 de angajaţi 

4. SUN GARDEN MANAGEMENT, Pucioasa – 1.100 de angajaţi 

5. INTEL PRO RESOURCES – 840, aceasta fiind o firmă care lucrează tot pentru ARCTIC  

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan