Duminica, 17 Februarie 2019

SCANDAL LA ROMPETROL! UN ANGAJAT ÎSI ACUZĂ ȘEFUL CĂ APLICĂ SANCȚIUNI ÎN MOD DISCREȚIONAR! SE SOLICITĂ INTERVENȚIA INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ DÂMBOVIȚA!

Scandal monstru la S.C. ZAMFIR MANAGEMENT SRL, societate ce administrează cele două stații ROMPETROL de pe raza Municipiului Târgoviște, unde Marian Păun cel mai vechi om de la ROMPETROL Târgoviște își acuză șeful, pe Zamfir Valentin, că aplică sancțiuni în mod discreționar și că legea la această societate se aplică diferențiat în funcție de preferințe.

Disperat de ce se întâmplă la această societate comercială, domnul Marian Păun a contactat redacția DambovitaNEWS pentru  a pune la dispoziție o convorbire purtată pe WhatsApp, cu șeful sau Zamfir Valentin și pe care domnul Păun dorește să o facă publică solicitând și intervenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița pentru a face un control la această societate cu privire la neregulile pe care angajatul S.C. ZAMFIR MANAGEMENT S.R.L. le sezizează.

Disperat de abuzurile șefului său, Zamfir Valentin, angajatul ROMPETROL - domnul Păun Marian a luat o decizie radicală, respectiv aceea de a părăși începând cu data de 01.10.2018 SC ZAMFIR MANAGEMENT SRL și a pleca la muncă în Germania împreună cu soția sa, profesoară la Școala Gimnazială Bucșani, însă cu toate acestea, omul considerându-se neîndreptățit solicită I.T.M. Dâmbovița efectuarea unui control la S.C. ZAMFIR MANAGEMENT S.R.L.

DambovitaNEWS solicită șefului I.T.M. Dâmbovița, domnul Marius Lixandru, ca cele semnalate de domnul Păun Marian să fie verificate de maximă urgență, pentru ca astfel de comportamente abuzive ale unor angajatori să dispară.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan