Vineri, 24 Mai 2019

PREOTUL PAROH CRISTIAN BÎRLOG DE LA PAROHIA JUGURENI-ULIEȘTI GEST NOBIL DE 1 IUNIE

La Uliești, ceea ce ar fi trebuit să facă administrația publică locală a făcut, Cristian Bîrlog, preotul paroh de la Parohia Jugureni, care cu o ocazia zilei de 1 Iunie, a făcut un gest nobil, oferind daruri micuților de la Grădinița Jugureni.

Preot cu har, suflet nobil, iubit și adminirat de enoriași, Cristian Bîrlog a dovedit încă o dată că este alături de comunitatea din Jugureni, acesta fiind cunoscut pentru acțiunile sociale pe care întreprinde și în care este susținut de frumoasa sa soție, Ioana Bîrlog - șefa Centrului de Îngrijire Bătrâni Uliesti.

 

Cu siguranță, familia preotului Bîrlog, este la nivelul comunității din Uliesti un exemplu pentru toți cei care trăiesc în Uliești și nu numai, fiind o famile frumoasă, în care iubirea și respectul sunt trăsături ce definesc această tânără familie.

Din activitatea filantropică a preotului paroh Cristian Birlog, ar fi bine să se inspire și administrația publică locală de la Uliești, pentru ca pe viitor nu doar părintele duhovincesc al credincioșilor din Uliesti să facă asemenea gesturi ci și cei care în mod normal ar fi trebuit să facă acest lucru!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan