Duminica, 17 Februarie 2019

În urma mobilizării oamenilor din Titu, 65 de copii vor avea rechizite noi în prima zi de şcoală

Zeci de copii din Titu vor merge la şcoală cu rechizite şi ghiozdane noi, cu prijinul oamenilor din Titu care au donat în cadrul unei acţiuni umanitare a grupului de iniţiativă Tinerii din Titu. S-au strâns peste 1300 de rechizite pixuri, seturi creioane colorate, blocuri de desen, seturi carioci, cărţi de colorat, ascuţitoare,  lipici, vocabular, ghiozdane,  penare, gumă de şters, rigle, truse geometrie, caiete şi stilouri.

„Am fost emoţionaţi să vedem ca principalii donatori de rechizite au fost chiar copiii oraşului nostru, care au venit cu mic, cu mare să doneze caiete, pixuri, ghiozdane şi alte rechizite atât de necesare altor copii mai puţin norocoşi. Am demonstrat, încă o dată, că împreună putem aduce un zâmbet pe chipul semenilor noştri!” spun iniţiatorii acţiunii. Aceştia susţin că există şi  o campanie paralelă de denigrare a acţiunilor umanitare „oameni rau intentionati din orasul nostru ne contesta sau incearca sa ne denigreze, dar nu au venit niciodata sa doneze nimic la nicio actiune de voluntariat pe care am facut-o„.

Grupul de iniţiativă Tinerii din Titu au devenit foarte cunoscuţi în oraş în urma unor acţiuni care au vizat ajutorarea persoanelor aflate în dificultate, bătrâni şi copii din familii cu posibilităţi financiare reduse.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan