Adrian Ţuţuianu (PSD), după ruperea USL: „nu avem o foarte mare problemă pentru că PNL este destul de subţire reprezentat atât în CJ, cât şi în Consiliile Locale”

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, nu îşi face prea mari probleme că foştii colegi de alianţă, din PNL, nu vor mai vota cot la cot cu PSD, pentru că, spune el, PNL este slab reprezentat în judeţ. Mizează însă, în continuare pe sprijinul PNL.

Eu am să continui proiectul politic cu care am câştigat alegerile din anul 2012 şi la nivelul Consiliului Judeţean şi la nivelul Unităţilor Administratic Teritoriale. În al doilea rând, nu avem o foarte mare problemă în judeţ, pentru că PNL este destul de subţire reprezentat atât în CJ, cât şi în Consiliile Locale. În al treilea rând, voi încerca să menţinem majorităţile cu PNL şi mă bazez pe foarte mulţi oameni de bună credinţă, care nu neapărat împărtăşesc ideea de ieşire de la guvernare a PNL.

De asemenea, voi încerca să menţin  bunele relaţii pe care le-am avut în  Consiliul Judeţean în ultimul an şi jumătate cu toate formaţiunile politice. Cred că aţi observat că de un an şi jumătate încoace, majoritatea Hotărârilor Consiliului Judeţean au fost aprobate cu unanimitate de voturi sau cu majoritate consistentă  şi pe direcţia aceasta o să continui şi în perioada următoare.

O să mă consult cu toată lumea, o să repartizez fondurile şi cum am făcut-o până acum, echilibrat, şi în acelaşi timp, să rezolv probleme cât mai multor comunităţi, indiferent de culoarea politică a primarilor sau de majorităţile din Consiliul Local”, a declarat Adrian Ţuţuianu, care este şi preşedintele PSD Dâmboviţa.

Acesta a declarat pentru „Adevărul” că se bazează în continuare pe sprijinul PNL, dar că în cazul în care PNL va alege o altă direcţie, ştie cu cine să formeze o majoritate. Şi lucrul acesta nu exclude PDL-ul.

Mă bazez în continuare pe PNL. Am dovedit că pot să stau de vorbă şi cu PPDD şi cu PDL, deci nu cred că  vor fi probleme majore. Dacă PNL nu va dori să continue cu PSD la Dâmboviţa, orice variantă este posibilă. Ca orice om politic serios mi-am căutat şi soluţii de rezervă. Consiliul Judeţean va funcţiona fără probleme. Poate că vor fi mici probleme în anumite zone, dar nu cred că vpr fi lucruri care să împieteze buna funcţionare a administraţiei publice.”, a mai spus Ţuţuianu. 

sursa: adevarul.ro