ABIA ALES PRIM-VICEPREȘEDINTE AL PDL DÂMBOVIȚA, OVIDIU ISĂILĂ PĂRĂSEȘTE PARTIDUL!

Proaspăt ales într-o funcție de conducere în PDL Dâmbovița, senatorul Ovidiu Isăilă lasă în urmă PDL. Senatorul are discuții atât cu PSD, partid din care a mai făcut parte, cât și cu PMP.

“Am avut niște discuții de principiu azi, mâine voi lua decizi finală. Eu nu vreau să fiu traseist, dar dacă aș fi găsit înțelegere și acel spirit care unește pe membrii unui partid, nu încrâncenați cum sunt acum, nu aș fi plecat niciodată. Aproape la toarte deciziile care sau luat nu am fost contactat. Și asta a fost un semn pentru mine.  Au mai apărut în presă zvonuri despre plecarea mea. Dar am zis să mai stau poate lucrurile se îndreaptă , poate că lucrurile iau o altă turnură, poate că oamenii înțeleg până la urmă că pot să accepte și un tânăr care vine din administrație și poate are ceva de spus. Am senzația că se încearcă o restaurație  a vechilor activiști. Eu m-am simțit marginalizat.” a precizat Ovidiu Isăilă pentru Gazeta Dâmboviței.

Unul dintre motivele care l-au determinat să-și negocieze plecarea din PDL, au fost chiar alegerile de vineri din organizația dâmbovițeană. Ovidiul Isăilă a candidat pe un post de prim-vicepreședinte, contracandidându-i pe Marin Antonescu și Jean Popescu. În timpul alegerilor a fost anunțat faptul că din 2 prim-vicepreședinți cât are partidul în mod statutar, s-a mai creat un post, astfel că toți cei trei candidați au fost aleși. Isăilă spune că a fost dezamăgit de acest joc de culise:  “Am fost dezgustat la alegeri. Am vrut să țin și un discurs dar am renunțat. Eu i-am zis lui Iulian Vladu: Nu crea postul acela! Lasă-mă să intru în luptă! Eu de drept eram vicepreședinte,. Dacă pierdem era K. S-a evitat să nu mai fie emoții în altă parte, dar s-au creat altele.” a explicat senatorul.

Isăilă a făcut o radiografie dură a situației din PDL Dâmbovița:  “Acolo sunt foarte multe tabere. Sunt tabere care i-ar vrea gâtul lui Iulian Vladu mâine dimineață. Eu nu am să înțeleg niciodată upta asta nebună după funcții. Am încercat și eu să înțeleg ce au ei în cap, omițând un lucru foarte important în politică. Echipa și spiritul de echipă. PDL era recunoscut pentru spiritul de echipă acum mă uitam cu unii se sfâșiau cu alții, deși nu sunt la putere, acum având șansa să faci curățenie în interiorul partidului și să faci o echipă care să se bată cu adversarii politici.”

Senatorul, încă membru al PDL, spune că își va anunța în cel mai scurt timp decizia de plecare din partid, fiind slabe șansele ca el să mai continue cu democrat liberalii.