Duminica, 21 Aprilie 2019

Clubul Social Democrat, punte de legătură între comunitate şi politicieni

Astăzi, a fost deschis oficial Clubul Social Democrat Dâmboviţa. Tradiţional, panglica inaugurală a fost tăiată de senatorul Leonardo Badea - preşedintele executiv al Clublui şi de Andrei Plumb - director de programe. Motto-ul noului organism de comunicare cu societatea, dincolo de barierele impuse de regulamentele unui partid politic, este "De la om la om". Coordonatorul acestui proiect, derulat la nivel naţional, este Codrin Ştefănescu - secretarul general adjunct al PSD.

Cafeneaua Tabiet, de pe Centrul Vechi din Târgovişte, acolo unde se vor consuma întâlnirile de socializare, a reprezentat doar vârful icebergului. Inaugurarea oficială a Clubului Social Democrat s-a derulat în forţă la Centrul Cultural Aninoasa.

Sala a fost neîncăpătoare pentru reprezentanţii PSD veniţi din toate colţurile judeţului. Invitaţi de marcă: ministrul mediului - Rovana Plumb; ministrul delegat pentru Dialog Social - Doina Pană; secretarul general adjunct al PSD - Codrin Ştefănescu; europarlamentarele Corina Creţu şi Viorica Dăncilă; deputaţii Carmen Moldovan şi Dan Tudorache.

Prezentarea proiectului Clubul Social Democrat a fost începută de Andrei Plumb, completată de Codrin Ştefănescu şi definitivată de Leonardo Badea.

Andrei Plumb a insistat asupra faptului că, de acum înainte, fiecare român va putea să fie în contact permanent cu PSD, prin intermediul Clublui Social Democrat.

Coordonatorul Cluburilor Social Democrate din România, Codrin Ştefănescu, a avut un discurs cât se poate de direct şi chiar supărător pentru unii.

"În cadrul acestui club nu există înalţi funcţionari publici sau şmecheri locali care să nu vină la întâlniri, atunci când îi cheamă comunitatea. Avem o platformă care egalizează comunicarea în judeţul Dâmboviţa. Nu există problemă a unui cetăţean pe care să nu o putem rezolva, dacă există bunăvoinţă. Şi va exista!'', a declarat Codrin Ştefănescu.

Leonardo Badea a punctat că întâlnirile din cadrul Clubului vor fi prieteneşti, dar în acelaşi timp se vor căuta soluţii la problemele cu care se confruntă comunitatea, în general, şi fiecare om, în special.

sursa: incomod-media.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan