Duminica, 21 Aprilie 2019

DEZAMĂGIT DE FOȘTII TOVARĂȘI DE PARTID! Gheorghe Ana le cere PSD-iștilor să se trezească la realitate

În primele zile ale anului, fostul președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Ana, lider important al PSD până nu demult, a postat pe rețelele de socializare o concluzie nu tocmai dulce despre 2013, un an încărcat de tensiune și de convulsii socio-politice.

”Pentru mine, 2013 a fost un an în care mi-am dat seama ca atunci când esti in treaba toata lumea te intreba! Mai mult, unii se fereau sa nu cumva sa fie vazuti de cine nu trebuie in preajma mea, influenta mea fiind considerata toxica si chiar periculoasa pentru imaginea construita cu atâta migala a mai marelui judetului! De fapt, asa se intimpla atunci cind ii judeci pe cei din jurul tau cu o mare indulgenta”, spune Ana.

Mai mult sau mai puțin, fostul deputat nu se arată mulțumit de modul în care au fost gestionate problemele județului și crede că în funcțiile de conducere nu se află chiar cei care meritau.

”Si când vezi cum conduc județul mai ca nu-ti vine sa stai deoparte mai ales dacă ai proaspăt in minte sloganul “Dreptate Până La Capăt”! Dar, totusi sa-i las sa imparta dreptatea oferind protectie tot oportunistilor, fripturistilor, afaceristilor, non valorilor, tuturor care lauda si prea maresc “geniul sefului”. Treziti-va, oameni buni, care ati mai ramas in PSD! Cit mai aveti o sansa, vin alegerile iar oamenii o sa va judece pe ceea ce faceti pentru ei nu PENTRU VOI”, încheie Gheorghe Ana într-un ton acuzator.

sursa: incomod-media.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan