Sambata, 25 Mai 2019

,,SĂ MOARĂ DUȘMANII!’’ – VIDEO

Inca de la prima aparitie in fata presei de la inscaunarea sa in fruntea organizatiei judetene Dambovita a PDL, deputatul Iulian Vladu si-a facut cunoscuta strategia pe care o va adopta pentru a readuce partidul pe linia de plutire. 

In acest sens, Vladu nu va permite niciunui democrat-liberal sa colaboreze cu reprezentantii Uniunii Social Liberale. In plus, va fi analizata situatia primarilor care, in ultima vreme, s-au tot afisat alaturi de liderii PSD.

La alegerile din vara anului trecut democrat –liberalii au reusit sa-si adjudece 38 de localitati si tot atatia primari. De atunci si pana acum, multi edili s-au ratacit si au nimerit pe la usile altor formatiuni politice, in special la cele ale Partidului Social Democrat.

Un exemplu concludent il constituie prezenta a circa 10 edili portocalii la intalnirea activului PSD Dambovita, din week-end, de la Pestera. Proaspatul sef al PDL Dambovita a declarat tare si… cam cu jumatate de gura, ca vor fi luate masuri impotriva ratacitilor primari.

Chiar daca deputatul Vladu s-a eschivat si nu a spus clar ce masuri ar putea fi luate impotriva celor care au pactizat cu dusmanul USL-ist, am aflat ca a fost luata in calcul inclusiv posibilitatea excluderii acestora. In alta ordine de idei, referindu-se la relatia cu adversarii politici, liderul PDL Dambovita a declarat nu va incheia nicio alianta cu PSD si PNL.

sursa: mditv.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan