Marti, 21 Mai 2019

Au fost îndeplinite formalităţile pentru înfiinţarea Clubului Social Democrat Dâmboviţa

Într-un recent dialog cu reprezentanţii presei dâmboviţene, directorul de programe, Andrei Plumb,a precizat că “au fost indeplinite toate formalităţile privind înfiinţarea şi funcţionarea Clubului Social Democrat Dâmboviţa”.  

Andrei Plumb a amintit că înfiinţarea clubului reflectă “abordarea politicii PSD, de la om la om, pornind de la considerentul că marea majoritate a românilor are nevoie de ajutor.” A rămas de rezolvat problema sediului, pentru a se putea trece la derularea primelor programe, pe o paletă generoasă de activităţi: sport, cultură, tineret, burse ale locurilor de muncă, educaţie.

Referitor la cooptarea deputatului Radu Popa, care este şi consilier al primului ministru Victor Ponta, în funcţia de secretar al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, directorul de programe Andrei Plumb a declarat: “ Am avut o discuţie fermă cu Radu Popa. Este parlamentar PSD şi consilier pe probleme de politică al premierului. Consider că aici la Dâmboviţa putem să construim împreună, iar dl preşedinte Leo Badea nu a avut un punct de vedere diferit. Părerea mea este că l-am convins să ni se alăture.”

sursa: voceadambovitei.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan