Luni, 20 Mai 2019

Rovana Plumb: PNL şi PPE vor o Românie slabă, să poată fi manevrată uşor la masa negocierilor

Preşedinta PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, nu putea sta deoparte vizavi de tensiunile declanşate ca urmare a presiunilor exterioare care se fac asupra Guvernului României, asupra Justiţiei din ţara noastră, pornind de la necesitatea modificării celor două coduri, penal şi de procedură penală, conform cu deciziile Curţii Constituţionale. Ministra Plumb a avut un mesaj dur către PNL şi PPE, care au arătat, în ultimul timp, o vădită atitudine antiromânească.

Nu este posibil ca Partidul Popular European să iasă în spațiul public și să spună magistraților din România cum să-și facă treaba și ce soluții să dea într-un caz sau altul. Ba mai mult, să și amenințe cu discutarea situației statului de drept în România.

Este o situaţie fără precedent, prin care popularii europeni, alături de PNL, demonstrează încă o dată că, în timp ce Guvernul PSD face eforturi pentru a construi o România puternică, ei luptă pentru a distruge acest obiectiv. Ei vor o Românie slabă, care să poată fi manevrată uşor la masa negocierilor europene.

Nu vom permite ca România să fie tratată ca o ţară de mâna a doua, căreia i se spune din afară cum să soluţioneze dosare. Justiţia trebuie să rămână independentă! PNL, dacă îşi doreşte cu adevărat acest lucru, ar trebui să aibă o contribuţie constructivă, nu una axată pe denigrarea României pentru câştigul facil de voturi”, a precizat Rovana Plumb într-un comunicat publicat de Mediafax.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan