Sambata, 25 Mai 2019

DE PE TERENUL DE FOTBAL DIRECT LA VOTARE ȘI... REZULTAT DE EXCEPȚIE LA REFEREDUM OBȚINUT DE PRIMARUL PĂTRU LA TĂTĂRANI! VIDEO

Primarul comunei Tătărani, domnul Pătru Constantin uimește pe zi ce trece lumea politică și administrativă dâmbovițeană prin eficacitatea sa pe care o dovedește la fiecare bătălie electorală, deși la prima vedere nu lasă să se observe acest lucru.

Nici cu ocazia referendumului din zilele de 6 și 7 octombrie 2018, primarul Pătru Constantin nu s-a dezmințit de comportamentul său electoral atipic și în timp ce majoritatea primarilor din județ se luptau să mobilizeze cetățenii localităților la vot, domnul Patru se afla.... pe terenul de fotbal!

Într-un scurt interviu pe care acesta ni l-a acordat, chiar pe terenul de fotbal, primarul comunei TătăranI ne-a declarat că, deși este la fotbal dumnealui mobilizează lumea la vot și că la încheierea partidei 300 de persoane îl vor însoții spre secțiile votare.

Cu toate că ne-a fost greu să credem așa ceva... am așteptat rezultatul votului de la Tătărani și spre surprinderea noastră prezența la vot în comuna Tătărani a fost peste dublul mediei pe țară, primarul Pătru Constantin ”marcând” la Tătărani o prezență la vot de 44% ceea ce spune multe despre forța politică și administrativă a edilului ce conduce de aproape 20 de ani destinele comunei de pe Valea Dâmboviței.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan