Vineri, 19 Aprilie 2019

DEMENȚIAL! ÎNREGISTRĂRI AMBIENTALE NEAUTORIZATE AU AVUT LOC ÎN SEDIUL PNL DÂMBOVIȚA DIN ORDINUL COMANDANTULUI POLIȚIEI TÂRGOVIȘTE!

Pare ireal....dar este 100% adevărat! În sediul PNL Dâmbovița au fost făcute interceptări ambientale neautorizate, la sfârșitul anului 2015, acțiunea fiind pusă la cale de comisarul șef Moraru Nelu-adjunct al Comandatului Poliției Municipiului Târgoviște, totul din ordinul șefului Poliției Târgoviște - comisar șef de poliție Antofie Adrian Claudiu.

Pentru această acțiune ilegală, a fost racolată de către comisarul șef Moraru Nelu, numita Dincă Ioana, membră PNL Dâmbovița și membră a Biroului Politic Executiv la acea dată, persoană ce a fost instruită de către acest polițist cum să facă interceptările ambientale neautorizate și unde să monteze microfoanele în sediul PNL.

Actuala consilieră locală, în cadrul Consiliului Local al Orașului Găești a executat cu precizie ordinele comisarului șef Moraru Nelu, acest polițist fiind și omul de legătură al numitei Dincă Ioana cu cei care au comandat această operațiune.

Din nefericire pentru cei care au făcut interceptările ligale din sediul PNL Dâmbovița, dar și pentru cei care au comandat această acțiune, infracțiunile comise de cei implicați în această operațiune, au ieșit la iveală când Dincă Ioana și comisarul Nelu au picat pe interceptări, inregistratrea pe care o prezentăm nelăsând loc de nici cel mai mic dubiu.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan