Vineri, 19 Aprilie 2019

E X C L U S I V I T A T E !!! AZI NOAPTE S-A LUAT DECIZIA! ȚUȚUIANU ȘI ORGANIZAȚIA PSD DÂMBOVIȚA AU LUAT HOTĂRÂREA "SĂ-I ÎNFIGĂ CUȚITUL" LUI DRAGNEA... PE LA SPATE!

Ședință secretă a PSD Dâmbovița, în plină sărbătoare la Târgoviște, Adrian Țuțuianu fiind presat de ultimele evenimente din cadrul PSD, fapt pentru care aseară, vineri, 07.09.2018, la ora 18.00 a convocat Biroul Executiv Județean.... în contextul în care la ora 19.15 era programată deschiderea oficială a festivalului ”Zilele Cetății Târgoviște” - ediția 2018.

Ședința a fost una maraton, începând la ora 18.00 și sfârșindu-se la ora 23.00, cu o pauză între orele 19.30-20.15, când oficialitățile au mers la festivitatea de deschidere  a festivalului ”Zilele Cetății Târgoviște” , cei neimplicați în această acțiune rămânând în sediu în așteptarea colegilor pentru ca ședința să fie reluată.

În ședința maraton, ultra-secretă, care s-a desfășurat sub "acoperirea" prilejuită de festivalul de la Târgoviște, s-au discutat două mari probleme: 1- înlăturarea lui Dragnea de la conducerea PSD și 2-blocarea referendumului "Coaliția Pentru Familie".

Referitor la înlăturarea lui Dragnea, președintele PSD Dâmbovița - senatorul Adrian Țuțuianu a reușit să-i convingă pe cei din Biroul Executiv Județean, că această varianta este cea mai bună pentru organizația PSD Dâmbovița, având în vedere că este arhicunoscut faptul că Țuțuianu nu mai are "intrare" la Dragnea, fapt pentru care Țuțuianu are în acest moment (și) acceptul organizației județene să sară la gâtul lui Liviu Dragnea, lucru pe care acesta îl va face doar într-o anumită conjunctură, fiind prea laș să fie el primul care să aibă o astfel de inițiativă!

Referitor la referendum, Țuțuianu a reușit la fel să-i convingă pe membrii Biroului Executiv Județean, că nu trebuie susținut referendumul "Coaliția Pentru Familie", pentru că acesta este organizat de Guvernul României, guvern PSD-ist, iar în caz de eșec, totul se poate răsfrânge asupra partidului de guvernământ iar PSD să aibă de pierdut din această chestiune.

Deși cele discutate nu s-au supus oficial la vot și nu s-au adoptat hotărâri, Țuțuianu are "verde de a acționa", acest lucru (neincheierea unui proces verbal și adoptarea oficial a unor hotărâri) fiind făcut tocmai pentru a "nu lăsa urme", pentru ca în eventualitatea unui eșec cu privire la mazilirea lui Liviu Dragnea, toată această ședință să nu se întoarcă ca un  boomerang împotriva șefului PSD Dâmbovița.

Cu toate că Țuțuianu a dispus că toți cei prezenți să închidă telefoanele mobile și să le lase intr-un loc anume, au fost și "mici excepții".... care nu au ascultat de "sfatul" lui Adrian Țuțuianu, păstrând asupra lor terminalele, pe tot timpul ședinței.... cu care l-au înregistrat pe liderul PSD ...după manual, înregistrări ce bineînțeles că au ajuns (și) la DambovitaNEWS, cât și la domnul Liviu Dragnea!!!

După ședința Biroul Executiv Județean de aseară, o parte dintre membrii acestui for au mers în miez de noapte, la o masă dată de viceprimarul miliardar al Municipiului Târgoviște - Rădulescu Cătălin, zis "Capră", întrucât ieri  a fost ziua sa de naștere, miliardarul împlinind 49 de ani.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan