Marti, 21 Mai 2019

CULMEA TUPEULUI! DUPĂ CE A PLĂTIT SĂ FIE DENIGRAT... S-A URCAT CU EL PE SCENĂ CA ȘI CUM L-AR STIMA ȘI APRECIA! VEZI CINE A FĂCUT ACEASTĂ MÂRȘĂVENIE!

Momente de delir la Bezdead, cu ocazia Zilelor Comunei, când pe scenă s-a urcat senatorul PNL Iancu Caracota împreună cu Președintele PNL - Ludovic Orban, alături de primarul localității Bezdead, doamna Teodora Anghelescu.

La o primă vedere, orice persoană de bună credință, ar fi avut impresia că doi colegi de partid, cu funcții înalte, au venit la Bezdead să-i fie alături primăriței din localitate în zi de sărbătoare, însă realitatea era cu totul alta, având în vedere că dacă Ludovic Orban venise la Bezdead pentru a sărbători, senatorul Iancu Caracota venise "să răsucească cuțitul în rana" și să-i zâmbească parșiv și umilitor șefului său politic.

Sosit la Bezdead, în urma Președintelui Ludovic Orban, senatorul Iancu Caracota a venit direct de la biroul său senatorial din Târgoviște, loc în care, cu câteva ore înainte, acesta primise două facturi cu chitanțe cu tot, în cuantum de 1000 de lei, de la o publicație locală, publicație care, tocmai în timp ce Președintele PNL - Ludovic Orban se afla pe scenă alături de "colegul și prietenul" său  Caracota, îl "macelarea" într-un articol de presă scris la comnada lui Caracota și nu numai.....!!!

Acest gest de o parșivenie fără margini, al senatorului Iancu Caracota, de a comanda articole denigratoare împotriva șefului său politic, pe care să le mai și achite din bani publici și care se mai vrea și Președinte al PNL Dâmbovița, este unul reprobabil, inexplicabil, dar care îl caracterizează perfect pe senator, având în vedere că acesta a aplicat aceleași "metode" și cu fostul Președinte al PNL Dâmbovița, domnul Marius Caravețeanu.

În mod normal, Președintele PNL - Ludovic Orban, ar trebui să-l "execute" cu sânge rece pe senatorul Iancu Caracota, pentru că, PNL Dâmbovița nu are nevoie de asemenea oameni, ce au un caracter josnic și care folosesc resursele publice în scopul unor răzbunări personale, acesta plătind zeci de milioane lunar din suma forfetară pe care o primește de la Parlament, pentru a plăti articole denigratoare la adresa colegilor săi de partid.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan