Duminica, 21 Aprilie 2019

REVOLUȚIE LA PARTIDA ROMILOR! TUDORICĂ RĂDUCANU ÎNSCĂUNAT PREȘEDINTE! MOISE DEJU A FUGIT CU BMW-ul DIN DOTARE!

Ce s-a întâmplat în această după-amiază, la sediul Partidei Romilor din Târgoviște, atât ca decor dar și ca eveniment, seamănă izbitor de mult cu studioul 4 al Televiziunii Române din ziua de 22 Decembrie 1989!

Un prezidiu improvizat, o mulțime dezlănțuită împotriva dictatorului  Deju și un Tudorică Răducanu adus pe brațe de susținători frenetici,  în ropotele de aplauze ale unei săli arhipline, cam asta era atmosfera de la sediul Partidei Romilor în jurul orei 17.00.

Toţi participanţii, într-un glas, au cerut demisia lui Vasile Moise şi alegerea unei alte echipe de conducere, alegându-se rapid o comisie care să valideze hotărârea pe care urmau să o ia prin vot deschis, membrii Partidei Romilor prezenţi la întâlnire.

S-a votat prin ridicare de mână, la vedere, Tudorică Răducanu obținând un vot în unanimitate.

Noul Președinte al Partidei Romilor, a vorbit celor prezenţi destins, calm şi fără atacuri la persoană. Liderul ales în această seară a spus clar că intenţiile sale sunt acelea de a revitaliza asociaţia judeţeană, de a pune la punct filialele locale care, în concepţia sa, sunt ca şi inexistente, declarând:

„Nu am venit aici cu intenţia de a da pe cineva jos. Nu vreu să vorbesc nimic despre colegii mei care au condus până acum. Pentru ceea ce au făcut le mulţumim. Atât au putut, atât au făcut. Trebuie să-mi daţi puţîn timp. Dacă în municipiu, în 6-7 luni, împreună cu colegii din asociaţie, putem pune lucrurile la punct, în judeţ, este dezastru. Toţi lideri din comunităţi nu mai sunt luaţi în consideraţie, nu mai sunt cine au fost."

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare, Deju anunțând că nu recunoaște nouă conducere, mai mult pentru ai intimida pe toți cei prezenți la alegerea noii conduceri, Vasile Moise a chemat prin 112 Poliția, pentru ai împrăștia pe manifestanți, gest care cu siguranță nu va rămâne netaxat de comunitatea romă din Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan