Marti, 21 Mai 2019

PROTOCOLUL DE COLABORARE PNL-PND FUNCȚIONEAZĂ ȘI ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

La începutul lunii octombrie, la nivel național Partidul Național Liberal a semnat un protocol de colaborare cu Partidul Național Democrat, astfel încât național-democrații îi vor susține pe candidații liberali la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda și liderul PND Dâmbovița, Avram Iancu, au declarat că protocolul de colaborare încheiat, la nivel național, între cele două partide, este funcțional și la nivelul județului Dâmbovița.

„Am încheiat un protocol la nivel naţional, iar noi PND Dâmboviţa suntem alături de Platforma 100 şi îl susţinem pe Dacian Cioloş pentru funcția de premier al României. Multe puncte pe care le-am avut şi noi în platforma Partidului Naţional Democrat se regăsesc în această platformă, de aceea obligaţia noastră de partid de centru dreapta este de a susţine Partidul Naţional Liberal. Considerăm că voturile noastre, atâtea câte sunt, este bine să meargă către PNL”,  a declarat Avram Iancu, președintele PND Dâmbovița

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan