Sambata, 25 Mai 2019

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ ȘI-A LANSAT CANDIDAȚII PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

O delegație de peste 100 de persoane din Organizația PMP Dâmbovița a participat, duminică, 6 noiembrie, la evenimentul de lansare a candidaturilor din partea Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun. Nu datorită mie, ci datorită efortului pe care îl veţi face în toate judeţele. Deviza noastră, sloganul nostru, în această campanie este: «Lupt pentru România!». Nu am crezut că o să mai văd sala asta ca pe vremea PDL, plină de entuziasm. Plină cu oameni care, prin entuziasmul lor, îmi arată că nu am greşit construcţia unui partid nou care să lupe cu sistemul, care să se dedice României”, le-a transmis celor prezenți președintele PMP, Traian Băsescu.

Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din București, în prezența a peste 6000 de oameni veniți din toate județele țării.

Candidații PMP Dâmbovița pentru alegerile parlamentare: 

Senatul României: Radu Richard Vicențiu; Toader Constantin; Coman Valentina; Lambă Gheorghe.

Camera Deputaților: Ivășchescu Nicolae; Popa Dorel; Nițu Liliana; Nilă Ciprian; Bănaru Răzvan; Hamza Marius; Nițoiu Valentin; Dragomir Daniel; Oprișan Gabi.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan