TNL DÂMBOVIȚA, DEZBATERE DESPRE EDUCAȚIE ÎN ”CAFENEAUA LIBERALĂ”

Tineretul liberal dâmbovițean a organizat aseară, 27 octombrie, cea de-a doua ediție a evenimentului ”Cafeneaua Liberală”, ce a avut ca temă de dezbatere educația, cu titlul ”România educată, niciun copil lăsat în urmă!”

”Schimbul de idei vine din dezbatere. Sistemul de educație românesc este unul din cele mai puternice sisteme de educație din Europa”, a precizat Cezar Preda, președintele PNL Dâmbovița.

Prezent la discuții, inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion a precizat că este nevoie de o strategie în construirea unei viziuni pe termen lung privind sistemul național de educație: ”În 26 de ani, am avut 23 de miniștri ai educaţiei. Unul a avut un mandat de 5 zile. Este evident că avem nevoie de o viziune pe termen lung”.

La ”Cafeneaua Liberală”, eveniment marca TNL Dâmbovița, desfășurat la Titu, au participat numeroși tineri, membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal, preşedintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, prim-vicepreşedintele Iulian Vladu, inspectorul școlar general, Sorin Ion, candidați ai partidului la alegerile parlamentare, aleși locali și jurnaliști.