PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PNL DÂMBOVIȚA: ÎN SĂPTĂMÂNILE CE URMEAZĂ, CANDIDAȚII LIBERALI VOR PREZENTA PROGRAMUL DE GUVERNARE

Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, Sorin Davidescu a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre programul de guvernare al PNL. 

Programul de guvernare al PNL este construit în jurul cetățeanului și pentru a răspunde așteptărilor acestuia. În săptămânile ce urmează, candidații liberali vor prezenta prioritățile programului de guvernare pe domenii de specialitate. De asemenea, liberalii dâmbovițeni își doresc o campanie electorală decentă, centrată pe proiecte și programe în folosul cetățenilor.

”Eu sper la o campanie decentă, dar ținând cont și de antecedentele reprezentanților PSD și faptul că PNL nu va rămâne fără ripostă la orice eventual atac, nu exclud să fie ceva mai animată campania. Ar fi bine dacă această campanie s-ar axa mai mult pe dezbateri de proiecte, decât pe atacuri la persoană și pe polemică sterilă”, a declarat Sorin Davidescu, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița.