Luni, 17 Iunie 2019

CĂLIN OROS, RECTORUL UNIVERSITĂȚII VALAHIA TÂRGOVIȘTE, VA DESCHIDE LISTELE ALDE DÂMBOVIȚA PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR

Rectorul Universității Valahia din Târgoviște, Călin Oros va deschide lista de candidați ALDE Dâmbovița pentru Camera Deputaților. Anunțul a fost făcut, astăzi, într-o conferință de presă, de către copreședintele ALDE, Daniel Constantin.

”Mă bucur să revin după 6 ani în politica activă (...) Fac acest lucru, în primul rând pentru Universitate, iar, în al doilea rând, pentru că este absolut necesar să creștem în județ, nivelul de trai al populației. Avem nevoie, în județul Dâmbovița, de bunăstare. Știu că lupta nu este ușoară, știu care sunt șansele, există un culoar de care putem să profităm. Îi asigur pe colegii mei că îmi voi da toată silința și îmi voi pune toată inteligența în joc pentru a reuși ceea ce mi-am propus”, a precizat Călin Oros.

De asemenea, președintele organizației județene, deputatul Georgică Dumitru a declarat că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar: ”A fost o decizie personală luată cu familia mea. Mă întorc de unde am plecat, în lumea afacerilor. Voi fi alături de ALDE și președintele organizației atâta timp cât se consideră pentru a ne îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus”.

Listele candidaților ALDE Dâmbovița pentru alegerile parlamentare se vor definitiva și vor fi prezentate într-o conferință de presă la începutul lunii octombrie.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan