Marti, 21 Mai 2019

LISTA CANDIDAȚILOR PNL DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENT, FINALIZATĂ ÎN LUNA AUGUST

În cadrul conferinței de presă săptămânale, prim-vicepreședintele PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, a vorbit despre lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, propunerile urmând să fie stabilite până la jumătatea lunii viitoare. În ceea ce priveşte ordinea pe liste, aceasta va fi stabilită la centru întrucât scorul obţinut la alegerile locale în judeţ a fost sub scorul partidului.

”Legat de intențiile privind candidatura la alegerile parlamentare, sunt sigur că vor fi foarte mulți colegi care doresc să facă acest lucru. Prefer să se întâmple acest lucru prima dată în Comitetul Județean Executiv, așa cum prevede statutul, decât să ne lansăm noi în speculații, astăzi, în conferința de presă. Ce putem spun e că până în 15 august trebuie finalizate propunerile filialelor din țară. Trebuie până la acea dată să trimitem 10 nume la București, trei pentru Senat, șapte pentru Camera Deputaților, acolo se hotărăște pentru că organizațiile județene care au luat sub media pe țară scor la locale le stabilește Bucureștiul (...) Mă paște gândul, pentru că m-ați întrebat direct pe mine, pe persoană fizică. Legat de întrebarea Senat sau Cameră?, mai degrabă Camera Deputaților”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

Până la acest moment, președintele PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda și prim-vicepreședintele Gabriel Plăiașu și-au anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare ce se vor desfăşura în prima decadă a lunii decembrie.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan