Vineri, 19 Aprilie 2019

PRIMARUL DE LA DRAGOMIREŞTI, VLĂDULESCU DRAGOŞ, FACE P...I PE LEGE!!!

Se pare că, în disperarea de a obţine voturi, apropiaţii lui Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, sunt dispuşi să încalce legea fără a le fi teamă de consecinţe. Astfel, în comuna Dragomireşti, campania electorală continuă în mod ilegal.

Angajaţi ai primăriei conduse de către primarul Vlădulescu Dragoş, finul lui Adrian Ţuţuianu, continuă să împartă ziare cu însemne electorale chiar şi astăzi, cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare.

Vlădulescu consideră legea ca fiind facultativă pentru el din simplul fapt că Şeriful îi este naş. Acesta este recunoscut ca fiind un individ dubios, fiind în atenţia ANI de mai multe ori. În plus, şi-a pus odrasla în funcţii înalte în cadrul GAL “Arcul Târgoviştei”, oferindu-i acesteia un salariu de 3400 ron pe lună la numai 23 de ani...Şirul faptelor care încalcă legea este mult mai lung, însă organele statului au “ochii închişi” din motive încă necunoscute publicului, dar lesne de bănuit...

Faţă de aceste aspecte, PDL Dâmboviţa a sesizat instituţiile competente, aşteptând ca Biroul Electoral Judeţean şi  Inspectoratul Judeţean de Poliţie să ia măsurile de rigoare pentru a împiedica repretarea acestor încălcări ale legii de către indivizi ca Vlădulescu Dragoş care consideră că are spatele acoperit de către Adrian Ţuţuianu şi poate încălca legea în voie.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan