Miercuri, 22 Mai 2019

94 DE BURSE ERASMUS PENTRU STUDENȚII UNVERSITĂȚII "VALAHIA"

Conform informațiilor publicate pe site-ul oficial al Universității "Valahia" din Târgoviște, studenții acestei unități de învățământ pot aplica pentru 94 de burse Erasmus pentru anul universitar 2014-2015. Locurile disponibile sunt oferite în țări precum Franța, Spania, Italia, Grecia sau Lituania.

Printre condițiile pe care studenții interesați trebuie să le îndeplineasca sunt următoarele: să aibă cetăţenia română, să fie student la zi al Universităţii "Valahia" din Târgovişte; să fie integralist; să aibă media anilor de studii minimum 7 (şapte) și să cunoască o limbă străină, în funcție de țara în care pleacă.

Dosarele de candidatură se depun în perioada 2 aprilie-9 mai 2014, iar desfășurarea concursului are loc în perioada 15-16 mai 2014, urmând ca rezultatele să fie afișate pe 20 mai.

Erasmus este un program finanţat de Uniunea Europeană, care asigură efectuarea e mobilităţi de studiu şi plasamente pentru studenţi şi schimburi de experienţă pentru cadrele didactice.

Universitatea "Valahia" din Targoviste s-a alăturat programului Erasmus în anul 2000 şi de atunci, aproape 400 de studenţi au beneficiat de aceste burse. Universitatea târgovişteană a fost şi ea gazdă pentru alţi aproximatvi 100 de studenţi străini care au venit cu burse Erasmus în România.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan