Vineri, 19 Aprilie 2019

JAF LA PNL DÂMBOVIȚA! SEDIUL PARTIDULUI A FOST SPART! VEZI CE AU FURAT HOȚII

”La omul sărac nici boii nu trag” proverb ce se potrivește de minune organizației județene a PNL Dâmbovița, care după ce că nu o duce grozav din punct de vedere financiar a  mai avut parte și de un necaz, hoții spărgând sediul partidului din centrul Municipiului Târgoviște.

Furtul se pare că a avut loc în noaptea de 15/16 ianuarie, hoții întrând pe un geam lăsat deschis la biroul președintelui organizației județene, din cauza faptului că în acel birou un șef al partidului fumează zilnic, deși în mod normal acest lucru este interzis prin lege, astfel hoții au reușit să pătrundă în biroul președintelui organizației județene de unde au sustras un telefon mobil și un televizor.

Din nefericire, în zonă nu este nicio camera de luat vederi, iar Poliția Municipiului Târgoviște ridică neputincioasă din umeri, sperând că hoțul se va întoarce după telecomanda televizorului care nu a fost furată (nu se știe din ce motive) așa cum s-a întâmplat în urmă cu ceva timp la o societate comercială din apropierea sediului PNL Dâmbovița, unde hoții au furat într-o noapte televizorul, iar după trei nopți.... s-au întors să fure și telecomanda, lucru care le-a reușit de minune!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan