Marti, 21 Mai 2019

LA FIENI - CU OCAZIA SFÂNTULUI DUMITRU – A AVUT LOC O INFORMARE A CETĂȚENILOR DIN PARTEA D.G.A.

În scopul creşterii gradului de educaţie anticorupţie şi a simţului civic precum şi în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul populaţiei, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa, împreună cu ofiţerii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judetean Dâmboviţa au desfăşurat la data de 26.10.2018, activităţi de informare ce au constat în promovarea unor mesaje cu conţinut informativ-preventiv anticorupţie şi prezentarea unor aspecte privind identitatea instituţională a D.G.A. şi competenţele acesteia.

 

Totodată, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le-au prezentat cetăţenilor o serie de măsuri preventive ce pot fi adoptate pentru reducerea gradului de victimizare prin infractiuni contra patrimoniului. Discuţiile au vizat, în principiu, prevenirea furturilor şi a înşelăciunilor. Activitatea s-a desfăşurat în oraşul Fieni cu prilejul organizării Târgului de toamnă de Sfântul Dumitru.

În acest context, participanţilor le-au fost diseminate flyere cu tematică anticorupţie. Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticoruptie Dâmboviţa, al cărui sediu se află În municipiul Târgovişte, str. G-ral I.E. Florescu, nr, 8, telefon/fax 0245/632870. Cetăţenii judeţului Dâmboviţa care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la sistemul telefonic call-center anticorupţie 0800.806.806, prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul structurii judeţene.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan