Vineri, 19 Aprilie 2019

PROCURORUL GHIRDOVEANU ESTE TERMINAT! SE ÎNTOARCE CU COADA ÎNTRE PICIOARE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TÂRGOVIȘTE! VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT!

Lovitură dură primită de procurorul DIICOT Ghirdoveanu Ilie Adrian, din partea Guvernului Dăncilă, care prin aprobarea OUG de modificare a legii 242/2018 a stabilit că un procuror pentru a putea activa în cadrul DNA sau DIICOT să aibă o vechime în magistratură de 10 ani de zile.

Cum procurorul DIICOT Ghirdoveanu Ilie Adrian, zis “PORTOCALĂ DE DÂMBOVIȚA sau MANDARINĂ”, a devenit magistrat la data de 29.03.2011 prin decretul 370/2011,  decret ce a fost publicat în Monitorul Oficial la data de 01.04.2011, acesta are în acest moment o vechime în magistratură de 7 ani și 6 luni, astfel că la momentul publicării în Monitorul Oficial a OUG de modificare a legii 242/2018 procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian va fi OUT de la DIICOT și se va întoarce la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgoviște, unde va avea multe explicații de dat….

Procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, zis “MANDARINĂ” cunoscut pentru atrocitățile pe care acesta le-a comis în județul Dâmbovița, precum un torționar sovietic, va pleca de la DIICOT și pentru faptul că nu are grad de Parchet General așa cum este obligatoriu prin noua OUG, pentru a putea activa în cadrul DNA sau DIICOT, el fiind un simplu procuror cu grad de Parchet de Judecătorie!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan