Sambata, 25 Mai 2019

LA PETREȘTI ”POPICU” A FOST LA ÎNĂLȚIME ÎN PRIMA ZI A REFERENDUMULUI

Andrei Lucian Daniel, primarul localității Petrești, edil aflat la cel de al 5-lea mandat de primar s-a împărțit sâmbătă, 06.10.2018, în prima zi de organizare a referendumului, între primărie unde a oficiat o cununie civilă și mobilizarea cetățenilor din comuna Petrești, pentru ca aceștia să participe în număr cât mai mare la referendum.

Provenit dintr-o familie de intelectuali, mama profesoară - director de școală și tatăl preot timp de aproape 50 de ani în comuna Petrești, Andrei Lucian Daniel cunoscut ca și ”Popicu” este motivat extrem de mult de a lupta pentru obținerea unui scor cât mai bun la referendum și de valorile creștine în care acesta a fost crescut, fiind de notoritate respectul său pentru familie și pentru valorile creștine.

Un fapt extrem de interesant întâlnit la Petrești și poate unic în județul Dâmbovița, este acela că la una dintre secțiile de votare din comuna Petrești, respectiv secția 330, paza și bunul mers al procesului electoral de votare era asigurat de un.... COMISAR, lucru destul de neobișnuit pentru o asemenea activitate.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan