Luni, 17 Iunie 2019

DÂMBOVIȚEANUL VLĂDUȚ ȘTEFAN MIRACOL RUPE TOPURILE MUZICALE CU PIESA "PE EA VREAU SĂ O IUBESC"

Tânărul dâmbovițean, în vârstă de doar 17 ani, Vlăduț Ștefan Miracol a lansat în data de 03.09.2018 piesa "PE EA VREAU SĂ O IUBESC", melodie ce în doar câteva zile a cunoscut un succes neobișnuit.

De fel din Vulcana Pandele, adolescentul Vlăduț Ștefan Miracol iubește extrem de mult muzica, acesta cântând de la vârsta de 7 ani deși nimeni din familia sa nu a cântat, Vlăduț descoperindu-și acest talent la un eveniment de familie cântând la microfon.

Deși acesta împlinește frumoasa vârstă de 17 ani abia în dată de 14.12.2018, Vlăduț Miracol a avut numeroase concerte atât în țară cât și în străinătate urcând pe scenă cu artiști renumiți ai genului muzical care l-a consacrat pe talentatul artist în vârstă de doar 17 ani.

DambovitaNEWS îi urează succes în continuare micuțului artist, având convingerea că într-o zi numele lui Vlăduț Miracol va fi cap de afiș la marile concerte ale acestui gen muzical, dar și că melodiile sale vor ajunge hituri în toate cluburile de manele bucureștene dar și din țară.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan