Luni, 20 Mai 2019

DRAMA TÂNĂRULUI ÎNJUNGHIAT PARE FĂRĂ SFÂRȘIT! L-AU MĂCELĂRIT IAR ACUM TREBUIE SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ SINGUR SPITALIZAREA ÎN VALOARE DE 63 DE MILIOANE!

Tragedia tânărului din Ocnița - Iulian Bărbuceanu pare fără sfârșit, mai ales că astăzi, la externarea din spital i s-a înmânat acestuia o factură în valoare de 63 de milioane, cuantum de plata ce reprezintă cheltuieli de spitalizare, pentru intervențiile chirurgicale suferite și pentru tratamentul pe care acesta l-a primit în cele 7 zile de spitalizare.

Într-un interviu, pe care cu greu , tânărul Iulian povestește ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică, când fără pic de milă, acesta a fost tăiat cu cuțitul de către doi consăteni ai săi.

Plin de bandaje, cu rănile cusute, Iulian Bărbuceanu a fost astăzi externat din Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște, urmând că acesta să continue un tratament costisitor la domiciliu său, tratament la care familia sa face față cu greu din punct de vedere financiar, însă acest lucru a trecut în plan secund, tatăl său precum și ceilalți membri ai familiei sale, fiind extrem de fericiți pentru că Iulian este din nou acasă!

Din nefericire pentru Iulian, deși nu are posibilități materiale, acesta trebuie să-și achite singur factura de spitalizare în cuantum de 63 de milione de lei, urmând că el să-și recupereze această sumă de la cei doi criminali, în cadrul procesului penal în care acesta se va constitui parte civilă.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan