Luni, 17 Iunie 2019

BOMBĂ CU ADEVĂRAT! EXTREM DE FRUMOASĂ ȘI CU CEI MAI APETISANȚI SÂNI DIN ÎNTREGUL I.P.J DÂMBOVIȚA - TÂNĂRA ANA MARIA VA OCUPA O FUNCȚIE EXTREM DE IMPORTANTĂ!

Tânăra Ana-Maria Liță, în vârstă de doar 21 de ani, agent de poliție  de aproximativ un an de zile în cadrul Poliției Răcari - Serviciul Rutier, va completa în curând echipa de comunicatori ai I.P.J. Dâmbovița.

Ana Maria are sâni perfecți și este fără doar și poate o femeie sexy, fiind o idee extrem de inspirată a noului șef al I.P.J. Dâmbovița, domnul comisar șef Sorin Păun, de a o aduce pe frumoasa polițistă în echipa de comunicare a I.P.J. Dâmbovița, pe postul de purtător de cuvânt.

Absolventă a Școlii De Agenți De Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, Ana Maria este și studentă a Univeristatii Valahia din Târgoviște, iar conform apropiaților și colegilor săi, tânăra polițistă este și de o inteligență aparte, care cumulată cu pregătirea pe care o are, va face ca Ana Maria să facă față cu brio noului post!

DambovitaNEWS îi urează tinerei polițiste mult succes în noua funcție și îl felicită în același timp pe de domnul comisar șef Sorin Păun, pentru această alegere extrem de inspirată!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan