Luni, 17 Iunie 2019

"CUCERITORUL" VLĂSCEANU ALEXANDRU "ZMEU" LA DOMNIȘOARE ȘI MOLÂU LA EVENIMENTE RUTIRE! DELIRANT... DĂ VINĂ PE FAPTUL CĂ NU ARE MAȘINĂ INSCRIPȚIONATĂ!

Fix 20 de minute i-au trebuit unui echipaj al Poliției Rutiere să ajungă la un accident, ce a avut loc, marți, 31.07.2018, la ieșirea din Târgoviște, în dreptul magazinului Dedeman, eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și un camion de tip cimentruck.

Deși apelul la 112 a fost la ora 09.33, iar ambulanța a ajuns în fix 5 minute, echipajul de poliție, condus de agentul Vlăsceanu Alexandru, direcționat către evenimentul rutier a ajuns la fața locului în 20 de minute, deși în momentul în care a fost anunțat prin dispecerat, oficial se afla la o distanță de 2 km de locul accidentului.

CLAUDIA

Întrebat de șefii săi ce s-a întâmplat de nu a ajuns în timp util la accident, mai ales că în urma nefericitului eveniment, dar și al prezenței ambulanței în zonă, traficul era blocat, agentul de poliție dă o explicație uluitoare "ECHIPAJUL CU CARE MĂ DEPLASAM, RESPECTIV AUTOSPECIALA ÎNMATRICULATĂ CU NUMĂRUL FYB (LOGANUL RADAR ALBASTRU) NU ESTE INSCRIPȚIONATĂ CU ÎNSEMNELE POLIȚIEI ȘI NU S-AU DAT PARTICIPANȚII LA TRAFIC LA O PARTE"!

Uluitor răspunsul "micuțului cuceritor" care este unul din "pândacii" de renume ai orașului, care aproape zi de zi pleacă cu ceva "plus" prin buzunare acasă și care face pe corectul când "pică" în plasa aparatului radar câte o persoană de la care îi este frică să "ciugulescă"!

LAURA

Dar ce să vezi acum?! "Pândacul" țipă în gură de șarpe că nu are mașină inscripționată! Păi mai "pândacule", dacă pe loganul înmatriculat cu "FYB" ar scrie POLIȚIA, cam cât ți-ar scade ție "cota de piață"?!

....Dar să lăsăm aceste aspecte ce nu sunt așa de ușor de demonstrat și să vorbim de lucruri concrete! ..."Pândacule" le mai ții minte pe la Laura și pe Claudia?! ...cu siguranță!... pentru că ele sunt doar două din tinerele acestui oraș, pe care de-a lungul timpului tu le-ai oprit în trafic, doar pentru a te băga în seamă cu ele și pentru a le cere numerele de telefon! ...pentru că acest lucru este una din preocupările tale principale, bineînțeles  necuprinsă în fișa postului, dar pe care o practici zilnic!

Ne întrebăm dacă în locul unui accident banal, ar fi fost D..... (ultima ta cucerire) cam în cât timp ai fi venit la fața în locului?! ...în 20 de minute?! ....în niciun caz! ...noi credem că în maxim 2 minute, pentru că ar fi fost penibil să-i explici noii tale cuceriri că nu ai.....mașina inscripționată, când tocmai insemnele poliției iti cresc ție  "virilitatea"!

Este imperios necesar, ca șefii I.P.J. Dâmbovița să cerceteze unde a fost agentul de poliție Vlăsceanu Alexandru în momentul în care a fost direcționat către accident, de către dispecerul poliției ....pentru că le garantăm că vor afla lucruri extrem de interesante!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan