Duminica, 21 Aprilie 2019

UNUL DIN CEI MAI PUTERNICI OAMENI PE CARE I-A DAT JUDEȚUL DÂMBOVIȚA S-A STINS DIN VIATĂ! AFLĂ CUM A MURIT ACESTA!

Azi-noapte s-a stins din viață Constantin Olteanu, general-colonel în rezervă, fost Ministru al Apărării Naționale și fost primar general al Capitalei.

Născut în comuna Vulcana Pandele la data de 5 iulie 1928, Constantin Olteanu a fost unul dintre cei mai puternici oameni pe care județul Dâmbovița i-a dat, acesta deținând  importante funcții în aparatul de partid și de stat până în decembrie 1989. Constantin Olteanu a fost doctor în istorie, autor al unor importante lucrări în domeniul istoriei militare. În 5 iulie 2018 ar fi împlinit 90 de ani.

Fotografie realizată in septembrie 2016 la Primăria Vulcana Pandele

În exclusivitate pentru DambovitaNEWS, membri ai familiei fostului înalt deminitar, au declarat că acesta a murit în timpul somnului în cursul nopții trecute, fiind găsit în această dimineață decedat în pat, de fiica sa în vârstă de 64 de ani.

Fostul Ministru al Apărării, era cetățean de onoare al Comunei Vulcana Pandele și avea o singură fiică de la care avea doi nepoți, ultima dată el vizitând satul natal - Vulcana Pandele- în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Dumnezeu să-l odihnească!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan