Sambata, 25 Mai 2019

ZEPIȘI A DAT LOVITURA! UNA DIN CELE MAI FRUMOASE POLIȚISTE DIN ROMÂNIA VA FI ÎNCADRATĂ LA I.P.J. DÂMBOVIȚA!

Fericire mare la I.P.J. Dâmbovița, după ce s-a aflat că cea mai frumoasă elevă a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascar" Câmpina, va ajunge din septembrie la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Esta vorba de domnișoara Cătălina Niță, actualmente elevă a școlii de la Câmpina, dar care își va termina studiile în luna august a acestui an, lună în care va fi încadrată la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Absolventă a Colegiului Național "Ienăchiță Văcărescu", Cătălina Nițu, este o tânăra de doar 20 de ani, nu doar extrem de frumoasă ci și extrem de inteligență, fiind printre cei mai buni elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lasacar" Câmpina, astfel că putem spune că  peste comisarul șef Danil Zepisi - inspector șef al I.P.J. Dâmbovița, chiar a dat "fericirea".

Mare admirator de femei frumoase, dar mai ales de ....sportive, în condițiile în care după "duduia Sabina" încadrată din sursă externă la Poliția Pucioasa, în sfârșit la I.P.J. Dâmbovița vine o polițistă parcă decupată din Vogue, putem spunce că Zepiși chiar are de ce să fie mulțumit!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan