Luni, 17 Iunie 2019

ȘOC ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DAMBOVIȚEAN! O PROSTITUATĂ DIN ȘOTANGA ESTE ÎNVĂȚĂTOARE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ BRĂNEȘTI!

Culmea imoralității a fost atinsă se pare în învățământul dâmbovițean, unde o prostituată este învățătoare la Școala Gimnazială Brănești, predând prichindeilor de la clasa pregătitoare, dar și celor de la clasa I.

Giurgică Andreea Monica o tânăra de 23 de ani din comuna Șotanga, ce întreține relații sexuale pe bani, pe sume cuprinse între 100 și 300 de lei, este actualmente învățătoare la școala din Brănești, predând primele litere ale alfabetului micuților școlari fără niciun fel de remușcare, având în vedere activitatea extraprofesională pe care o desfășoară.

DambovitaNEWS se află în posesia unor date certe privind faptul că domnișoara Andreea nu doar că se prostitueza dar și că aceasta consumă droguri ușoare, respectiv joint-uri, în fapt țigări ce conțin cannabis.

Dintre clienții tinerei învățătoare, care este când blondă, când brunetă, se află localnici din comunele Vulcana Pandele și Brănești dar și angajați ai Romsilva, mulțumiți se pare de serviciile sexuale prestate de tânăra domnișoară, mai ales că aceasta avea și o colaboratoare cu care participa împreună la orgii sexuale.

Nu vom publică identitatea clienților domnișoarei învățătoare având în vedere că toți sunt căsătoriți, însă dorim să tragem un semnal de alarmă, mai ales că nu este singurul caz de acest gen din învățământul dâmbovițean, DambovitaNEWS având cunoștință de încă cel puțîn două cazuri similare, dar care nu sunt de o asemenea amploare.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan