Sambata, 25 Mai 2019

Condamnare pe viață pentru vânătorul de oameni, din Târgoviște, și daune uriașe de plătit. Sentință definitivă

Marin Gheorghe, bărbatul din Dâmboviţa care a împuşcat două persoane pe un câmp din apropiere de Târgovişte, după ce a fost prins la braconat, a fost condamnat definitiv la detenţie pe viaţă. În plus, el trebuie să plătească 500.000 de euro rudelor celor ucişi.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat, joi, la închisoare pe viaţă pe Marin Gheorghe, bărbatul care, în octombrie 2017, a împuşcat, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte, două persoane care l-au prins la braconat.

Magistraţii au desfiinţat, astfel, sentinţa pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa care prevedea o pedeapsă de 24 de ani şi 8 luni de închisoare pentru omor calificat.

”(…) respinge ca neîntemeiat apelul exercitat de către apelantul intimat inculpat MARIN GHEORGHE, împotriva sentinţei penale nr. 1053 din data de 05.09.2018 pronunţate de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr.1411/120/2018. În baza art. 275 alin 2 Cod procedură Penală, obligă pe apelantul intimat inculpat la plata sumei de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 421 pct. 2) lit. a) C.p.p., admite apelulurile exercitate de apelantele intimate părţi civile – IFRIM FLORINA şi IFRIM ALEXANDRU MARIAN, împotriva sentinţei penale nr. 1053 din data de 05.09.2018 pronunţate de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr.1411/120/2018, desfiinţează în parte sentina penală apelată şi rejudecând în fond…”

Imagini pentru barbat care a impuscat doi oameni pe camp targoviste vanatorRudele celor doi bărbaţi ucişi – consilierul local din comuna Răzvad Gheorghe Ifrim şi un angajat al acestuia, Ion Negu – trebuie să primească daune morale în cuantum de 500.000 de euro.

În septembrie 2018, Tribunalul Dâmboviţa l-a condamnat pe Marin Gheorghe la 24 de ani şi 8 luni de închisoare şi plata unor daune morale de peste 150.000 de lei rudelor victimelor.

În toamna anului 2017, un trecător a anunţat Poliţia Dâmboviţa şi a anunţat că a descoperit cadavrele a doi bărbaţi pe un câmp, în apropierea municipiului Târgovişte.

Bărbaţii aveau 40 şi 49 de ani şi fuseseră împuşcaţi.

Marin Gheorghe, în vârstă de 58 de ani, de profesie mecanic auto și vânător autorizat, care în octombrie 2017, a împuşcat doi oameni, între care un consilier local din Răzvad, pe un câmp de lângă Târgovişte, a fost condamnat, joi, la detenţie pe viaţă pentru omor calificat.

Citeşte întreaga ştire: Autorul dublului asasinat din Târgovişte a fost condamnat la detenţie pe viaţă

Ancheta investigatorilor a scos la iveală faptul că primul a fost secerat de alicele asasinului consilierul Gheorghe Ifrim. Acesta a fost împușcat în piept și în cap, în zona ochilor. Angajatul său a fost ucis, tot cu focuri trase de la mică distanță, după ce a fost împușcat în spate și în coapsă.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan