Vineri, 19 Aprilie 2019

TÂNĂRA CU HANDICAP DIN ODOBEȘTI VIOLATĂ ÎN MOD BESTIAL A FOST ADUSĂ DE POLIȚIE LA MEDICINĂ LEGALĂ! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATECU FATA ȘI VIOLATORUL EI!

Rodica Florea - o fată cu handicap accentuat, în vârstă de 30 de ani, de fel din Odobești, sat Miulesti,  ce a fost violată în această dimineață în jurul orei 08.00 de un tânăr în vârstă de 18 de ani, de etnie romă, ce locuieste în Produlesti, dar care se trage tot din Odobești, a fost adusă în această după amiază la Serviciul Județean De Medicină Legală pentru a fi examinată de medicul legist.

Aceasta a fost adusă la medicina legală, de mama sa Florea Aurelia și de doi polițiști de la Poliția Orașului Titu, însă niciunul dintre aceștia nu a dorit să dea declarații sau să ofere informații suplimentare.

NICUȘOR VIOLATORUL

Din informațiile primite, se pare că violul a fost anunțat de fratele victimei, un tânăr de 29 de ani, ce locuiește în Corbii Mari, iar din nefericire Rodica Florea-fata violată, nu ar fi la primul eveniment de acest gen, această mai fiind violată în urmă cu aproximativ 10 ani, de trei indivizi care au fost condamnați, la vremea respectivă, la ani grei de închisoare.

Violatorul în vârstă de 18 ani,  pe nume Vișan Nicușor, cunoscut cu antecedente penale, se pare că va fi reținut pentru 24 de ore.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan