Vineri, 19 Aprilie 2019

SINUCIDERE LA PUCIOASA! POLIȚIA ȚINE ASCUNS EVENIMENTUL DIN ORDINUL COMANDANTULUI LUPU VLAD!

Val de sinucideri și crime la Pucioasa însă totul este ținut la mare seceret de Poliția Orașului Pucioasa, instituție condusă de comisarul șef Lupu Vlad, personaj ce încearcă să "pună batista pe țambal" pentru ca nicio informație să nu ajungă în presă.

Orice eveniment care are loc în "Parohia" lui Lupu, este clasificat "STRICT SECRET", mai rău ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu când astfel de evenimente nu se mediatizau, totul pentru a da o imagine strict pozitivă asupra activității Poliției Orașului Pucioasa, unde oficial totul este numai "lapte și miere"!

Din păcate, astăzi, la ora 14.00, Serviciul de Urgențe 112 a fost anunțat că în Pucioasa, pe strada Liberații, a avut loc o sinucidere, Maria Manole în vârstă de 53 de ani fiind găsită spânzurată în propria locuința de către sora sa, eveniment însă despre care I.P.J. Dâmbovița nu a catadicsit să informeze presa, de altfel cum se întâmplă cu orice eveniment de pe raza Orașului Pucioasa.

Din informațiile pe care le avem, se pare că femeia în vârstă de 53 de ani avea probleme medicale, sinuciderea acesteia nefiind chiar o surpriză foarte mare, pe corpul femeii negăsindu-se urme de violență care să ridice semne de întrebare.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan