Vineri, 19 Aprilie 2019

EVENIMENT GROAZNIC LA PUCIOASA! UN BOLNAV PSIHIC I-A DAT CU CĂRĂMIDA ÎN CAP UNCHIULUI SĂU! VIDEO

Un grav incident a avut loc în această după amiază la Pucioasa, pe strada Duzilor, unde un bărbat de 46 de ani - Coman Mihail cunoscut cu afecțiuni psihice, l-a agresat pe unchiul șău în vârstă de 62 de ani - Coman Niculae, pe care l-a lovit cu o cărămidă în cap de mai multe ori fără a avea un motiv anume.

COMAN MIHAIL - BOLNAVUL PSIHIC

Bărbatul grav rănit, are șanse minime de supraviețuire, medicii de la U.P.U. făcând eforturi deosebite pentru al ține în viață pe acesta, iar agresorul a fost reținut de poliție.

Coman Cristian - fratele bărbatului de 46 de ani, bolnav psihic, a declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS că întreaga familie era terorizată de acesta, că trăiau cu frică, dar că din păcate autoritățile nu au luat nicio măsură față de cel cu probleme psihice, toți cei din familie așteptându-se că Mihail Coman să comită o crimă în cele din urmă, după ce anul trecut acesta  a vrut să îl omoare pe tatăl său - Coman Ion.

Vecinii spun că bărbatul de 46 de ani, bolnav psihic, a fost preminat la școală, dar că o anumită situație și un accident, l-au făcut să-și piardă mințile.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan