Duminica, 17 Februarie 2019

SCANDAL MONSTRU AZI-NOAPTE ÎN CENTRUL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE! DUPĂ UN ACCIDENT SPECTACULOS CEI CARE AU FOST DE VINĂ AU DISTRUS MAȘINA CARE CIRCULA REGULAMENTAR!

Un scandal monstru a izbucnit azi-noapte în centrul orașului, în urma unui accident de circulație petrecut în dreptul Pizzeriei Maestro, accident în care au fost implicate două autoturisme cu volan pe partea dreaptă, o victima ajungând la spital.

Mașinile implicate în evenimentul rutier, un BMW înmatriculat în Marea Britanie cu volan pe partea dreaptă și un VW GOLF 4, tot cu volan pe partea dreaptă dar înmatriculat în România, au suferit avarii serioase, inițial BMW-ul prin ruperea roții stânga-spate și a punții spate, iar ulterior autoturismul VW GOLF 4 prin distrugerea lunetei și a elementelor de caroserie de către indivizi extrem de periculoși care se aflau împreună cu șoferul BMW-ului.

Accidentul s-a produs pe fondul neasigurarii, șoferului BMW-ului, la efectuarea manevrei de mers înapoi, care a intrat în coliziune cu un VW GOLF 4, al cărui șofer a părăsit locul accidentului, ascunzand mașina în spatele blocului în care se află ING BANK.

Cei care erau împreună cu șoferul BMW-ului au mers după autoturismul VW GOLF 4, iar în momentul în care l-au depistat parcat i-au spart luneta și au distrus elemente de caroserie multiple.

Toți cei implicați în evenimetul rutier, dar și cei implicați în distrugerea autoturismului VW GOLF 4 au fost depisitati în foarte scurt timp, urmând că în cursul zilei de astăzi să fie cercetați penal pentru multiple fapte.

ȘOFERUL CARE A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

INDIVIDUL PERICULOS CARE A DISTRUS VW GOLF 4

POLIȚIȘTII CARE I-AU DEPISTAT IN TIMP RECORD PE DERBEDEI

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan