Duminica, 17 Februarie 2019

TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL DEPUTATULUI ION STAN A FOST ADUS ACASĂ! IMAGINI VIDEO ÎN EXCLUSIVITATE!

Trupul neînsufletit al deputatului Ion Stan a fost adus în această seară de la Constanța și depus în casa pe care familia o deține în Târgoviște, pe strada Justiției, în apropierea Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu, unde mai mulți apropiați ai acestuia deja sosiseră pentru ai aprinde o lumânare, fostului șef al PSD Dâmbovița.

Printre cei prezenți la casa fostului deputat am remarcat prezența domnului deputat Gheorghe Ana, prieten extrem de apropiat de Ion Stan, vechi camarad "de arme", cei doi ducând împreună timp de aproape 20 de ani numeroase bătălii politice în județul Dâmbovița, fiind timp de peste zece ani de zile, coleg cu Ion Stan în Parlamentul României.

ION STAN - LA ÎNMORMÂNTAREA FOSTULUI PREFECT VICTOR SANDA - DECEMBRIE 2014

Înmormântarea liderului politic dâmbovițean va avea loc luni, 6 august, când creştinii ortodocşi sărbătoresc Schimbarea la Față a Domnului, la Mănăstirea Nucet.

Reamintim că fostul președinte al PSD Dâmbovița a trecut la cele veșnice în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Județean din Constanța, în urmă unor complicații medicale generate de diabetul de care suferea.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan