Duminica, 17 Februarie 2019

DEZVĂLUIRI TERIFIANTE DESPRE PROFANAREA SICRIULUI DE LA POIANA! IMAGINI VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! INTERZIS CARDIACILOR!

Ceea ce s-a întâmplat în comuna Poiana, în una din nopțile trecute, întrece orice  imaginație, mintea unui om sănătos la cap neputând concepe că se poate întâmpla așa ceva!

Niște dezaxați, pentru că altfel nu pot fi numiți, au intrat în crucea nopții în cimitirul de la Poiana de Jos forțând lacătul de la cavoul lui Paraschiv Marian Ciprian, tânăr decedat în urmă cu un an de zile, într-un mod încă neclar până astăzi.

Cu un sânge rece de criminali adevărați, după ce au pătruns în cavou, profanatorii au tăiat cu cuter-ul spuma poliuretanică în care era fixat geamul termopan care acoperea sicriul dându-l  jos și desfacandu-i capacul, după care au luat cadavrul la percheziționat, "usurându-l" de aproximativ 3000 de lei, un lănțic și o brățară de aur, valori cu care tânărul a fost inmormântat in august 2017.

După ce profanatorii și-au făcut treaba, au urcat înapoi coșciugul în raft, punând la loc geamul termopan ca și cum ar fi fost fixat, moment în care din neatenție, unul din hoți a spart  din greșeală geamul.

Toată această mizerie a fost descoperită astăzi de fratele celui decedat, care consternat de  cele descoperite  a apelat serviciul de urgență 112, tânărul povestind într-o scurtă declarație dată DambovitaNEWS, ceea ce s-a întâmplat la cavoul fratelui sau.

În acest moment, autoritățile fac ample cercetări pentru descoperirea făptașilor!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan